Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κόντρα δίχως αύριο στη Θεσσαλονίκη!


Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα καθιστούν τη νίκη στη Θεσσαλονίκη αυτοσκοπό για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη (19:30 NS1) ο οποίος επίσης αν
Όποιος χάσει... χάνεται στο αποψινό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν εξαιρετικά σημαντικούς λόγους για να πάρουν το τρίποντο.

Ο μεν Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, και την ήττα στο Ντόρτμουντ ψάχνει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ από τη μεριά του ο Άρης που έχει μόλις 4 βαθμούς σε περίπτωση ήττας βουλιάζει ακόμα περισσότερο στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.
Η αλλαγή προπονητή μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον Άρη που θα έχει και τη συμπαράσταση των χιλιάδων φίλων του, κόντρα στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε που θα έρθει με αποκλειστικό στόχο να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι.
Για τους πρωταθλητές Ελλάδας δικαιολογίες δεν υπάρχουν και η νίκη πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στο Ρέντη.
Ο Βάσκος βάσει όσων έχει δείξει στις προπονήσεις θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, στην άμυνα τους Τοροσίδη (ή Μανιάτη), Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Χολέμπας (ή Μαρκάνο), στον κέντρο Ορμπάιθ και Μοντέστο (ή Μακούν) οι οποίες θα έχουν αριστερά έναν εκ των Χολέμπας ή Μόνχε και δεξιά τον Μιραλάς. Δεκάρι θα είναι ο Ιμπαγάσα και στην κορυφή ο Τζιμπούρ (ή Πάντελιτς).
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Φέισα και Φετφατζίδης. Στην Αθήνα έμειναν οι Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Αμπντούν, Φουστέρ και Γέστε, οι οποίοι θα προπονηθούν σήμερα στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της ομάδας.
Στον αντίποδα, η πιθανή ενδεκάδα του Άρη θα αποτελείται από τους εξής: Βελλίδης, Καζναφέρης, Μίσελ, Σανκαρέ, Ντίκο, Φατί, Παπαστεριανός (ή Πρίττας), Καστίγιο, Ακόστα, Ουμπίδες και Σολτάνι. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο νεαρός Γιώργος Κατίδης.
αζητά βαθμούς για να μην βουλιάξει ακόμη περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου