Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ράμος: «Θέλω το Champions League»

Ράμος: «Θέλω το Champions League»
Την επιθυμία να κατακτήσει το εφετινό Champions League εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως η συγκεκριμένη κούπα λείπει από την συλλογή του και υπογράμμισε πως επιθυμεί όσο τίποτα να κατακτήσει και αυτό τον τίτλο.
Χαρακτηριστικά, ο Ράμος δήλωσε: «Μου έχει μείνει το "αγκάθι" ότι δεν έχω καταφέρει ακόμη να κερδίσω το Champions League. Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και θέλω πολύ να κατακτήσω το συγκεκριμένο τρόπαιο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω να το καταφέρουμε σύντομα».
Και συμπλήρωσε για τις εμπειρίες του από την έως τώρα καριέρα του: «Αν και θα ακουστεί λίγο άσχημο, ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μπερδεμένος και περίεργος, μέσα στον οποίο σταθερά υπάρχει το ψέμα. Τη μία μέρα είσαι θεός και την επόμενη στα τάρταρα. Υπάρχουν βέβαια και οι καλές στιγμές».
Τέλος, ο Σέρχιο Ράμος αποκάλυψε τι έκανε με τα πρώτα χρήματα που κέρδισε από το ποδόσφαιρο: «Με τον πρώτο μου μισθό, έφτιαξα μια καινούργια κουζίνα και ένα καινούργιο μπάνιο στην γιαγιά μου. Το χρειαζόταν και της το είχα υποσχεθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου