Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Θλάση ο Βράνιες, διάστρεμμα ο Γκαρσία

Θλάση ο Βράνιες, διάστρεμμα ο Γκαρσία
Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν για τον Αρη, λίγα 24ωρα πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μετά τον Γκαρσία ο οποίος τελικά υπέστη διάστρεμμα (παρά το ότι η ακτινογραφία ήταν καθαρή), με θλάση αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης ο ΓιούριτσαΒράνιες ο οποίος, πλέον, δεν υπολογίζεται για το ματς της Κρήτης κόντρα στον Εργοτέλη. Ο Κροάτης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες, ενώ ο Γκαρσία για μία εβδομάδα.
Και οι δύο, αν και δεν έθεταν υποψηφιότητα για βασικοί, ήταν στα πλάνα του Τσιώλη ενόψει Παγκρήτιου, όμως τώρα θα αναγκαστεί να πορευτεί χωρίς αυτούς. Βράνιες και Γκαρσία προστίθενται έτσι στις απουσίες του Αρη, μετά τους τιμωρημένους Σολτάνι, Καστίγιο και τον τραυματία, Σηφάκη.
Κατά τα λοιπά ο Κάρλος Τόχα μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και παρ΄ ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο Ηράκλειο, αποτελεί άλλη μια εναλλακτική στα χέρια του Τσιώλη. Ο τελευταίος ανανέωσε το ραντεβού  με τους ποδοσφαιριστές του για την Τετάρτη.
*Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ Αρης για την κλήση των ποδοσφαιριστών της Γιώργου Κατίδη και Σωκράτη Διούδη στην εθνική νέων. Οι δύο παίκτες θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις υποχρεώσεις που έχει στο Ερεβάν της Αρμενίας στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις του Αρη, από τις 17 εώς τις 27 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου