Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Άγνωστη λέξη η ανατροπή για τον Ατρόμητο

Άγνωστη λέξη η ανατροπή για τον Ατρόμητο
Σε 66 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του ο Ατρόμητος δεν έχει καταφέρει ποτέ την ολική ανατροπή. Από την άλλη, ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν γνωρίσει ποτέ την ήττα στα εκτός έδρας ματς που προηγούνται, ενώ στο Περιστέρι έχουν δει μόνο έναν αντίπαλό τους να «γυρίζει» παιχνίδι, ενώ πήραν εκείνοι το προβάδισμα.
Η μοναδική ανατροπή που σημειώθηκε στα ματς του Ατρόμητου με τον Δώνη στον πάγκο ως τώρα, είναι αυτή της περυσινής περιόδου με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Σφακιανάκη, αλλά οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν με γκολ του Γουνδουλάκη και του. Ατρόμητου πλέον, Κώστα Μήτρογλου.
Κατά τα άλλα, είτε εκτός έδρας, είτε στο γήπεδό του, αν ο Ατρόμητος σκοράρει πρώτος, τότε σίγουρα δεν θα μείνει χωρίς βαθμό μετά το τέλος της αναμέτρησης. Στο τελευταίο ματς με την Κέρκυρα η. παράδοση πήγε να χαλάσει, αλλά ο Ανδρέας Τάτος με ένα εντυπωσιακό γκολ στο 80' τη διατήρησε. Παρόμοιο παιχνίδι, όσον αφορά στην εξέλιξή του, ήταν αυτό με την ΑΕΚ, επίσης εκτός έδρας, τη σεζόν 2009/10, όταν ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Νεμπεγλέρα, βρέθηκε να χάνει 3-1 και ισοφάρισε με δύο γκολ του Περόνε.
Αντίστοιχα, σε 34 εκτός έδρας αναμετρήσεις επί ημερών Δώνη, οι «κυανόλευκοι» όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ τις 16 έχασαν, αλλά τις 8 βρήκαν τον τρόπο να πάρουν την ισοπαλία. Στο Περιστέρι, πάντως, τα δεδομένα αλλάζουν... προς το χειρότερο. Αν ο Ατρόμητος δεχθεί πρώτος γκολ στο «σπίτι» του, τότε χάνει. Μόνο μια φορά κατάφερε να πάρει τον βαθμό. Πέρυσι στο ματς με την ΑΕΚ (1-1), η οποία αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.
Υπάρχει, βέβαια και ακόμη μια εντός έδρας αναμέτρηση, όπου ο Ατρόμητος βρέθηκε να χάνει, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει. Επίσης την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τη διαφορά ότι οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν προσωρινά την ανατροπή, αλλά ο Σφακιανάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σε εκείνον τον αγώνα ισοφάρισε στο τελικό 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου