Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Δώνης: «Σεβασμός στην Κέρκυρα»

Δώνης: «Σεβασμός στην Κέρκυρα»
Να προσέξουν ιδιαίτερα την αναμέτρηση με την Κέρκυρα θέλει από τους ποδοσφαιριστές του, ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε πως μοναδικός στόχος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η νίκη, ενώ υπογράμμισε πως οι «Φαίακες» είναι μια επικίνδυνη ομάδα.
Αρχικά, ο Δώνης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου: «Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο οποίο είχαμε πολλά θετικά στοιχεία, ειδικά στα κομμάτια της τακτικής περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ματς. Στο διάστημα της διακοπής των δύο εβδομάδων δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι για να εμφανιστούμε δυνατοί».
Και συμπλήρωσε: «Κατά την άποψή μου η Κέρκυρα ήταν μια από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στο περσινό πρωτάθλημα κι εμείς στο αντίστοιχο παιχνίδι εκτός έδρας δεν της είχαμε δείξει τον σεβασμό που θα έπρεπε. Σε κάθε περίπτωση δεν θα κάνουμε το ίδιο γιατί βλέπουμε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να μην έχει τα αποτελέσματα που θέλει, αλλά έχει και πλάνο και σχέδιο και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο».
Τέλος, τόνισε: «Γνωρίζουμε ότι αν θέλουμε να έχουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αυτά είναι παιχνίδια που μπορούν να μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου