Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ομπράντοβιτς: «Θα δουλέψουμε σκληρά»

Ομπράντοβιτς: «Θα δουλέψουμε σκληρά»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού, τόνισε πως η ομάδα του θα δουλέψει σκληρά στη νέα σεζόν, προκειμένου να επαναλάβει τα περσινά κατορθώματα. Από την άλλη ο Παύλος Γιαννακόπουλος ευχήθηκε η ομάδα να κατακτήσει και πάλι την Ευρωλίγκα, ενώ άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να παραμείνει στην προεδρία και την επόμενη χρονιά.


Αναλυτικά:
«Εύχομαι να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, για να προσθέσουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας για να πάρουμε και πάλι και τους τρεις τίτλους. Ευχαριστούμε που ήρθατε. Ελπίζουμε και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί εδώ».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν θα παραμείνει, απάντησε: «Δεν ξέρω. Θα τα ξαναπούμε του χρόνου, τέτοια εποχή. Είτε αρνητικά, είτε θετικά».

 Όσο για την πιθανότητα να γίνουν οι ΚΑΕ ερασιτεχνικά σωματεία, είπε πως «... με την τωρινή κατάσταση φαίνεται πως είναι μονόδρομος κάτι τέτοιο».

Ο τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε: «Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε στην έναρξη μίας ακόμα σεζόν, στην οποία θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τις επιτυχίες μας. Έχουμε μερικούς νέους παίκτες, με τους οποίους δουλεύουμε όλοι μαζί σκληρά να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα».παναλάβει τις περσινές επιτυχίες της.
Από την άλλη, ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους που επέστεψε στους «πράσινους» μετά από ένα χρόνο υποσχέθηκε πως το «τριφύλλι» θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τα επιτεύγματα της περασμένης σεζόν.

«Καλό απόγευμα σε όλους. Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα και να πετύχουμε τα ίδια επιτεύγματα με την προηγούμενη σεζόν».

Την σκυτάλη των δηλώσεων πήρε στη συνέχεια ο νεοαποκτηθέντας Ντέιβιντ Λόγκαν που μίλησε κυρίως για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.

«Χαίρεται. Είναι καλό που έχουμε νέες εμφανίσεις. Ελπίζω να πάρετε καλές φωτογραφίες από τις νέες μας εμφανίσεις. Είναι η καλύτερη εμφάνιση που έχω φορέσει. Όταν αγωνίζομαι θέλω να έχω στραμμένη την προσοχή μου στον αγωνιστικό χώρο και να μην σκέφτομαι αν θα ζεσταθώ. Ελπίζω να αρέσει αυτή η εμφάνιση στους φιλάθλους μας και να μας υποστηρίξουν».

Ο Καλάθης από την πλευρά του, ξεκαθάρισε και αυτός πως η ομάδα δουλεύει σκληρά για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Καλό απόγευμα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήρθατε να μας υποστηρίξετε. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε και βρίσκομαι στην ομάδα».
Τέλος οι Στίβεν Σμιθ και Αλέξης Κυρίτσης παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι με τη μετεγγραφή τους στον Παναθηναϊκό.
«Καλό απόγευμα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήρθατε να μας υποστηρίξετε. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε και βρίσκομαι στην ομάδα», τόνισε ο Σμιθ.
Ο Κυρίτσης σχολίασε: «Σίγουρα ξεκινάει μια σεζόν που θα έχει πολλές προοπτικές για εμένα να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να κάνω ότι μπορώ και να βοηθήσω στις επιτυχίες της ομάδας, ικανοποιώντας τον κόσμο, το τεχνικό επιτελείο και τους προέδρους κ.κ. Γιαννακόπουλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου