Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μια τρελή τρελή πτήση!

Μια τρελή τρελή πτήση!
Μοναδικές στιγμές εκτυλίχθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης της Εθνικής μας ομάδα από την Τιφλίδα για την Αθήνα. Με τους Κατσουράνη, Καραγκούνη, Γκέκα και Κυριάκο Παπαδόπουλο να ξεσηκώνουν το αεροπλάνο και με την πρόκριση στις αποσκευές άρχισαν όλοι να συνειδητοποιούν ότι ναι, η Εθνική μας ομάδα θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχόμενη φορά σε EURO! Το novasports.gr ήταν στην πτήση της χαράς και σας μεταφέρει τις λεπτομέρειες.
Πρώτα σύνθήματα για Φωτάκη-Χαριστέα!
Πριν ακόμα απογειωθεί το αεροπλάνο μοιράστηκαν τα καθιερωμένα πούρα της νίκης με την απαραίτητη φυσικά συνοδεία αλκοόλ (βότκα και ουίσκι) να επιτρέπεται. Η γιορτή μόλις είχε ξεκινήσει και όταν ο πιλότος απογείωσε το αεροπλάνο, οι διεθνείς μας έκαναν σύνθημα στα χείλη τους το όνομα του Γιώργο Φωτάκη που με τη "φωτοβολίδα" του στο 78ο λεπτό "απογείωσε" την Εθνική μας ομάδα με προορισμό τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας το προσεχές καλοκαίρι. 
Αμέσως μετά ήταν η σειρά του Άγγελου Χαριστέα να αποθεωθεί και να ακούσει το όνομα του από όλο το αεροπλάνο. Λίγο νωρίτερα δήλωνε πως πρώτα πρώτα νιώθει περήφανος για τον εαυτό του. Και πως να μη νιώθει άλλωστε με 25 γκολ και 83 συμμετοχές με τη γαλανόλευκη; Πιο ώριμος και πιο έμπειρος από ποτέ ο Χαριστέας στα 31 του επέστρεψε για τα καλά.
Συνθήματα για τους ηγέτες Κάρα και Κατσούρ!
Ασφαλώς δε θα μπορούσαν να λείψουν συνθήματα για τους δύο μεγάλους ηγέτες αυτής της ομάδας. Αρχικά ακούστηκε το... άσεμνο που παρομοιάζει τα προσόντα του Καραγκούνη με του Γκουσγκούνη και φυσικά δε μιλάμε για τα ποδοσφαιρικά. Στη συνέχεια κι ενώ ο Κατσουράνης κάπνιζε το πούρο της νίκης οι συμπαίκτες του φώναξαν: "Κάπνισε να γίνει ένα χαρμάνι, Κατσουράνη, Κατσουράνη" για να προκαλέσουν τα γέλια όλου του αεροπλάνου.
Με μπάρμαν τον Γκέκα!
Πίσω στη γαλαρία ο Φάνης Γκέκας ή άλλιως "Φατσέας" όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του είχε στήσει το δικό του μπαράκι και κέρναγε όλους τους συμπαίκτες του. Φυσικά το ποτό δεν κατεβαίνει ξεροσφύρι και ο Γκέκας τους προμήθευε και με ξηρούς καρπούς. Και σαν σωστός οικοδεσπότης που σέβεται τους καλεσμένους του, κέρασε από ένα σφηνάκι βότκα όλους τους επιβάτες της πτήσης. Η μουσική από το Hi-Tec Ipod του DJ Κατσούρ έδινε τον ρυθμό, ενώ στιχουργός των συνθημάτων είχε αναλάβει ο Γιώργος Καραγκούνης με την αμέριστη συμπαράσταση του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Άγγελου Χαριστέα.
Ο "Φατσέας" έλουσε με σαμπάνια τον Πιλάβιο!
Ο επιθετικός της Άιντραχτ είχε μεγάλα κέφια και δε σταμάτησε εκεί. Σε ανύποπτο χρόνο πήγε στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους και ξαφνικά βγήκε με μια σαμπάνια στο χέρι λούζοντας τον ανήμπορο να αντιδράσει Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος όσο κι αν προσπάθησε να ξεφύγει δεν τα κατάφερε. Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σέρβιρε φαγητό σε μια προσπάθεια να μάθει τη δουλειά του αεροσυνοδού.
Φερνάντο Σάντος οε οε οε!
Όταν ο Φερνάντο Σάντος επισκέφτηκε τους παίκτες του στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, έγινε δεκτός με συνθήματα και επευφημίες. Το "Φερνάντο Σάντος οε οε οε" ακούστηκε από όλο το αεροπλάνο, την ώρα που δοκίμαζε κι εκείνος το πούρο της δικής του νίκης, απαντώντας παράλληλα σε όσους πίστευαν πριν από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ότι ο Πορτογάλος δε διαχειρίζεται καλά τα κρίσιμα ματς. Δεκαέξι παιχνίδια αήττητος αισιώς ο coach!
Να κι ο Τάσος με την τρομπέτα!
Η κορυφαία στιγμή του πάρτι δεν περιλάμβανε μόνο τους πρωταγωνιστές του γηπέδου. Περιλάμβανε και τον πρωταγωνιστή της εξέδρας, τον γνωστό τρμπετίστα, τον κύριο Τάσο που ακολουθεί την Εθνική ομάδα όπου κι αν παίζει. Υπό τους ήχους της τρομπέτας του οι παίκτες μέσα σε πελάγη ευτυχίας τραγουδούσαν ρυθμικά ένα ένα τα ονόματα τους. Χαμός έγινε όταν τραγούδησαν το όνομα του Θανάση Πέτσου.
Δεν ξέχασαν του απόντες!
Ίσως καταντά κουραστικό να λέμε ότι αυτή η Εθνική ομάδα είναι μια αγαπημένη οικογένεια που μπορεί και ξεπερνά κάθε της πρόβλημα και μέσα από αυτά δένεται ακόμα περισσότερο. Αλλά ισχύει στο έπακρο! Και το επαλήθευσαν για μια ακόμα φορά τα μέλη αυτής της οικογένειας που δεν ξέχασαν τους συμπαίκτες τους που για διάφορους λόγους έλειψαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά έχουν βάλει κι αυτοί το λιθαράκι τους στο δρόμο της πρόκρισης. Έτσι τραγούδησαν (πάντα υπό τη συνοδεία της τρομπέτας) τα ονόματα του Νίνη, του Λυμπερόπουλου, του Σαμαρά, του Τζαβέλλα, του Σηφάκη, του Καφέ, του Αβραάμ, του Τοροσίδη, του Ζαραδούκα. Συνθήματα έγιναν και τα ονόματα του Τάκη Φύσσα και του Λεωνία Βόκολου.
Γενέθλια στον αέρα!
Το πάρτι είχε και τούρτα! Ο Φερνάντο Σάντος την πρηγούμενη του αγώνα έκλεισε τα 57 του χρόνια, κατάφερε και οδήγησε την ομάδα στο EURO και παραμένει αήττητος με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εδώ και 14 μήνες. Για όλους αυτούς τους λόγους ο Τάκης Φύσσας οργάνωσε μία μικρή έκπληξη στον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος έσβησε και πάλι κεράκια, μιας και είχε σβήσει και στο ξενοδοχείο τη Δευτέρα το βράδυ. Εν συνεχεία κεράκια για δεύτερη φορά έσβησε κι ο Νίκος Σπυρόπουλος ο οποίος έκλεισε την Δευτέρα τα 28 του χρόνια. Να ζήσεις Νικόλα του τραγούδησαν οι συμπαίκτες του την ώρα που την τούρτα την κρατούσε ο προπονητής του!
Και εις άλλα με υγεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου