Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Κλειδί η εγγυητική

Κλειδί η εγγυητική
Καθοριστικές είναι οι επόμενες ημέρες στην υπόθεση Αλ Σαούντ, αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο και να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή, Βλάσση Τσάκα, οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Αλ Σαούντ έχουν αρχίσει εκ νέου επαφές, αφού έχουν σταλεί στους νομικούς εκπρόσωπους του Τζίγγερ - σε ηλεκτρονική μορφή- τα απαραίτητα έγγραφα με την πιστοποιημένη υπογραφή του Σαουδάραβα και από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Τζέντα.

Μάλιστα ζητήθηκε ένα επιπλέον έγγραφο από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, το οποίο εστάλη από την Τζέντα το πρωί, ενώ την Τρίτη αναμένονται(ταχυδρομικά) και τα αυθεντικά έγγραφα από την Σαουδική Αραβία.
Οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών αναμένεται να συντάξουν τις επόμενες ημέρες το Memorandum Of Undestanding ( στα βασικά σημεία συμφωνούν Αλ Σαούντ και Γιάννης Βαρδινογιάννης) και στη συνέχεια πρέπει να γίνει το καθοριστικότερο βήμα από την πλευρά του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή, καταθέτοντας την εγγυητική των 20 εκ. ευρώ σε λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Αν το ποσό κατατεθεί - σύμφωνα με τη δέσμευση της πλευράς Αλ Σαούντ- θα γίνει στη συνέχεια οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ και αν ο Σαουδάραβας μείνει ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου, τότε θα υπάρξει οριστική συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 Το κλειδί στην υπόθεση είναι η κατάθεση της εγγυητικής και με μια και σημαντική κίνηση του Αλ Σαούντ, το σίριαλ μπορεί να τελειώσει με happy end... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου