Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Συνιστά ψυχραιμία

Συνιστά ψυχραιμία
Ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας να έχουν κόσμια συμπεριφορά, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά υπενθυμίζει πως υπάρχει απαγόρευση για την χρήση φωτοβολίδων και βεγγαλικών.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της Shamrock Rovers για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του UEFA Europa League θέλει να ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα στην φετινή ευρωπαϊκή της πορεία, όπως ακριβώς έκαναν τόσο κατά τη διάρκεια των περσινών ευρωπαϊκών αγώνων, όσο και στους τρεις φετινούς εντός έδρας αγώνες της ομάδας εναντίον της Valerenga, της Karpaty Lviv και της Tottenham Hotspur, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.
Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει για άλλη μια φορά τα εξής:
1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
2. Η UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
3. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.
4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.
5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.
6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.
7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της UEFA.
8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους
ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου