Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Παράταση στην αγωνία

Παράταση στην αγωνία
Εν αναμονή της ανακοίνωσης του νέου διοικητικού σχήματος βρίσκονται άπαντες πέριξ κι εντός του ΠΑΟΚ περιμένουν την ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος που θα παραδώσει ο Θόδωρος Ζαγοράκης στον πρόεδρο του Α.Σ. για να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε τέτοιες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ΠΑΕ κι όχι μόνον, η αναμονή θα λάβει τέλος είτε σήμερα το βράδυ είτε μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Η προσπάθεια του προέδρου της ΠΑΕ εντοπίζεται στην τελευταία θέση του εννεαμελούς σχήματος κι όπως όλα δείχνουν το προαναφερθέν είναι το διάστημα που χρειάζεται για να την ολοκληρώσει.
Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση με την παρουσία και των διεθνών, οι οποίοι θ' ακολουθήσουν διαφορετικό πρόγραμμα. Απών θα είναι ο Χιλιανός Πάμπλο Κοντρέρας, που ήδη ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής από την πατρίδα του αλλά είναι άγνωστο το αν θα προλάβει την αυριανή πρωινή προπόνηση. Επίσης, στη Νέα Μεσημβρία θα συναντηθούν και οι κ.κ. Μπόλονι, Βρύζας, Κωνσταντινίδης για να συζητήσουν τα συμπεράσματα από το πρόσφατο ταξίδι του τεχνικού διευθυντή στην Αφρική, όπου παρακολούθησε αγώνες ομάδων με ποδοσφαιριστές έως 21 ετών έχοντας προσημειωμένες περιπτώσεις κατόπιν εισήγησης του Ρουμάνου τεχνικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου