Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ζεστές ελπίδες στην κρύα Μόσχα

Ζεστές ελπίδες στην κρύα Μόσχα
Με στόχο να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης ρίχνεται η ΑΕΚ στη μάχη με τη Λοκομοτίβ απόψε (19:00) στη Μόσχα για την 3η αγωνιστική του Europa League. Aντίπαλος δεν είναι μόνο η πολύ καλή ρωσική ομάδα αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Κωστένογλου.
Ωστόσο ο 41χρονος προπονητής και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να κάνουν την έκπληξη, με εφόδια το άριστο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις της "Ενωσης" μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Κωστένογλου, αν δεν επιφυλάσει κάποια έκπληξη αναμένεται να παρατάξει: Κάτω από τα δοκάρια τον Αραμπατζή, δεξιά τον Κοντοέ, αριστερά τον Καράμπελα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κάλα, Μανωλά. Στην τριάδα των χαφ θα τους Γκέντσογλου, Κάρλος και Βάργκας. Στην επίθεση τους Λαγό (αριστερά), Μπερνς (δεξιά) και Μπέλεκ.
Ο Ζοσέ Κοουσεϊρο θα παρατάξει και αυτός την ομάδα του με 4-3-3. Η ενδεκάδα της Λοκομοτίβ αναμένεται να αποτελείται από τους: Γκιλέρμε, Σίσκιν, Γιάνμπαεφ, Μπουρλάκ ή Ντούριτσα, Ντα Κόστα, Θαπατέρ, Γκλουσάκοφ, Ίμπριτσιτς ή Λοσκόφ, Ιγκνάτιεφ, Μαϊκόν ή Όμπινα και Σιτσιόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου