Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τσότσαλιτς: "Καλύτερα στόπερ"

Τσότσαλιτς: "Καλύτερα στόπερ"
Ο Έντιν Τσότσαλιτς επεσήμανε την ανάγκη ο Πανιώνιος να παίρνει τη νίκη στα παιχνίδια που προηγείται.  «Πρέπει να κρατάμε μέχρι τέλους τον βαθμό ή τους βαθμούς στα παιχνίδια που είμαστε στο γκολ με τον αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε όφελος από αυτά και όχι να μην παίρνουμε τίποτα» δήλωσε στη SportDay.
Αναφερόμενος στο ρόλο του στόπερ, είπε ότι "η θέση έχει περισσότερο ρίσκο. Μπορεί να είσαι άψογος για ενενήντα λεπτά, να κάνεις ένα λάθος και να εκτεθείς». Παρά ταύτα στον Τσότσαλιτς αρέσει ο ρόλος: «Μου αρέσει να παίζω περισσότερο ως στόπερ. Στο κέντρο πρέπει να τρέχεις περισσότερο για να μπαλώνεις τα λάθη και να κλείνεις τα κενά».
Για τα γκολ που δέχονται οι «κυανέρυθροι» στα τελευταία λεπτά, ο Τσότσαλιτς τόνισε: «Οφείλοναι στην ατυχία. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν γίνεται να μην είσαι. Απλά είναι θέμα σύμπτωσης και ατυχίας».
Τέλος αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα, που έχει ο Πανιώνιος, είπε: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις. Φυσικά και το σκεφτόμαστε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή. Να έχουμε την ελπίδα πως σε ένα με δύο μήνες θ φτιάξει η κατάσταση. Ωστόσο, γενικά στην Ελλάδα τα πράγματα είναι δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου