Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"Μπαμ-μπαμ"


Τους Κώστα Μήτρογλου και Λεονάρντο έχει στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του ο Άρης. Και οι δυο περιπτώσεις ωστόσο θεωρούνται πολύ δύσκολες καθώς τόσο ο ΄Ελληνας φορ όσο και ο Βραζιλιάνος μέσος δεσμεύονται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ αντιστοιχα.
Οι πρωταθλητές δεν θέλουν τον Μήτρογλου αλλά δεν τον δίνουν και τζάμπα. Τον προορίζουν είτε ως αντάλλαγμα για τον Βιεϊρίνια, είτε για πώληση στο εξωτερικό. Η ΑΕΚ θέλει να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιο του Λεονάρντο, αλλά ζητεί κάποιο από το ποσό που δαπάνησε για να τον αγοράσει.
Κατόπιν τούτου οι λύσεις των Καρίμ Σολτάνι και Ροζέριο Μάρτινς φαντάζουν πιο εφικτές για τους "κίτρινους" οι οποίοι εξακολουθούν να ελπίζουν ότι ο Νέρι Καστίγιο θα επιστρέψει στην ομάδα, ως ελεύθερος από την Σαχτάρ. Η ουκρανική ομάδα ενημέρωσε τον Μεξικανό πως θέλει να απαλλαγεί από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Οι διοικούντες του Άρη είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 500.000 ευρώ ετησίως στον Καστίγιο εφόσον τον αποκτήσουν με ελευθέρας από την Σαχτάρ. Στο μεταξύ η διοίκηση του Άρη ενημέρωσε επίσημα τους εκπροσώπους των Οριόλ Λοθάνο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις πως δεν υπολογίζει τους πελάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου