Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"Συγνώμη για το χειρότερο παιχνίδι μας"


Στο γεγονός ότι οι παίκτες του πρέπει να μάθουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα εστίασε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος παράλληλα ζήτησε «συγνώμη» από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ήττα τους.
«Συγχαρητήρια στον Άρη και συγγνώμη από τον κόσμο. Ήμασταν πολύ νευρικοί και αγχωμένοι.
 Κάναμε τέσσερα παιδαριώδη λάθη, όταν ξεκινήσαμε καλά, και μετά βγήκαμε εκτός παιχνιδιού. Παρ' όλα αυτά γυρίσαμε το ματς, δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση και πιστεύω πως κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι. Αυτό έγινε σε μία στιγμή που δεν έπρεπε. Γενικά δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει για τη σημασία αυτού του ματς», εξήγησε αρχικά ο
Έλληνας τεχνικός.
Πλέον όμως, η σειρά των μικρών τελικών μεταφέρεται στο Αλεξάνδρειο και εκείνος έδωσε το σύνθημα για την... ισοφάριση. «Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Να πιστέψουν τα παιδιά στις δυνάμεις τους και να πάμε στο Παλέ για να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Είναι ένα παιχνίδι και οι παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν μπροστά σε γεμάτο γήπεδο» τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το θέμα της κόπωσης, απάντησε ότι «σίγουρα υπάρχει κούραση. Οι παίκτες παίζουν πολύ χρόνο σε αυτά τα παιχνίδια, στα οποία υπάρχει και ζέστη. Οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες».
Αποστολίδης: Λες και παίζαμε πρώτη φορά μαζί
Από την πλευρά του ο Γιώργος Αποστολίδης υποστήριξε: «Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς. Σαν να παίζαμε για πρώτη φορά μαζί. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ο Άρης το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Παρ' όλα αυτά, το είπαμε και στα αποδυτήρια δεν έγινε τίποτα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να πάμε στο Αλεξάνδρειο για να φέρουμε το τελευταίο ματς στο "Παλατάκι"». Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για το τι έφταιξε σήμερα, δήλωσε ότι «ξεκινήσαμε καλά γιατί εκμεταλλευτήκαμε το άγχος του Άρη. Στη συνέχεια κολλήσαμε στην επίθεση και ο Άρης πέρασε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε, ο Άρη έβαλε κάποια σουτ που μας πόνεσαν, έκανε δύο άμυνες και πήρε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου